Loppiaisen lukumaraton - päivittyvä postaus (maraton suoritettu)

22.05


Bibliofiilin päiväunia -blogin Mari emännöi loppiaisen lukumaratonia, jossa on tarkoitus lukea 24 tunnin aikana niin paljon kuin ehtii ja jaksaa. Mukaan lasketaan niin perinteiset kirjat kuin äänikirjatkin.

Minä aloitin maratonin lauantaina 5.1. klo 19.30 ja päätän sen loppiaisena 6.1. klo 19.30.

Tässä postauksessa seurataan lukumaratonin etenemistä.

***

Lauantai 5.1. klo 22.00
Lukumaratonia on takana kaksi ja puoli tuntia. Aloitin maratonin kuuntelemalla lenkillä äänikirjana Josie Silverin romanttista romaania Ole minun (24 minuuttia). Kotiin päästyäni jatkoin keskeneräistä Anna Sewellin kirjaa Uljas Musta ja sainkin sen luettua loppuun (95 sivua).

Sunnuntai klo 00.15
Aloin lukea Blake Crouchin kirjaa Pimeää ainetta (145 sivua). Tosi kiinnostava ja koukuttava! Ei malttaisi millään mennä nukkumaan.

Sunnuntai klo 15.30
Sain luettua kokonaan kirjan Pimeää ainetta. Olipa hyvä! Luin sitä jonkin verran viime yönä, ja jatkoin nyt päivällä (255 sivua). Lisäksi kuuntelin juoksulenkillä äänikirjaa (38 minuuttia).

Sunnuntai klo 19.30
Maraton on valmis! Edellisen tilannepäivityksen jälkeen en enää kovin paljon lukenut, sillä tuli sellainen olo, että on välillä tehtävä jotain muutakin. Aloitin kuitenkin pitkään lukujonossa olleen Johanne Anyurun He hukkuvat äitiensä kyyneliin. Luin sitä 52 sivua.

Koko 24 tunnin lukuhaasteen saldoksi jäi siis seuraava:

Sivuja luettuna 547
Äänikirjaa kuunneltuna 62 minuuttia

Hyvä tulos! Elokuun lukumaratonilla luin alle 500 sivua, joten tämähän sujui yllättävän vauhdikkaissa merkeissä. 

You Might Also Like

0 comments