Ajattomia satuja ja tarinoita -lukuhaasteen saldoa (1.4.-30.9.2018)

18.38


Kai se on aika paketoida yhteen tämä Ajattomia satuja ja tarinoita -lukuhaaste, joka päättyi jo lähes kuukausi sitten. Koontipostauksen tekeminen on vain jäänyt, koska lukuhaaste sujui osaltani aika säälittävissä merkeissä.

Minulla oli kovat suunnitelmat tälle haasteelle. Ajattelin lukevani uudelleen vanhoja tuttuja satuklassikoita ja korjaavani tilanteen niiden kirjojen osalta, joita en ollut koskaan aikaisemmin lukenut. Olenhan aina pitänyt saduista, mutta jostain syystä niiden lukeminen on vain viime aikoina jäänyt vähälle.

No, niin se jäi nytkin. Onnistuin sentään yhden kirjan kanssa. Saariston lapset oli minulta jostain syystä jäänyt lapsuudessa lukematta, joten sen luin ihan tätä haastetta ajatellen - ja olihan se nyt hyvä, ansaitusti klassikko!

Kiitos kaikesta huolimatta Musteen jäljet-blogin Hanna-chanille haasteen järjestämisestä! Lapsuuden suosikkeja ja muita lastenkirjojen klassikoita pitäisi ehdottomasti lukea enemmän.

You Might Also Like

2 comments

  1. Saariston lapset on ihana! TV-sarjana/elokuvanakin loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hauska vihdoin lukea tämä kirja, kun jostain syystä olen siltä lapsuudessani välttynyt. Ja niin olen muuten välttynyt tuolta tv-sarjaltakin - pitää joskus koittaa katsoa se jostain! :)

      Poista