Elokuun lukumaraton, 4.8.

18.34


Kesäkuussa osallistuin elämäni ensimmäiselle lukumaratonille ja yllätyin, kuinka hauskaa se oli. Yöpöydän kirjat -blogin Niina emännöi elokuun lukumaratonia, joten onhan sitä lähdettävä mukaan siihenkin - varsinkin, kun olen mökillä, ja täällä tulee luettua paljon muutenkin.

Varsinainen  maratonpäivä on 4. elokuuta, mutta ajattelin aloittaa tämän päivän puolella. Starttaan klo 18.45.

Keskeneräisiä kirjoja on kertynyt paljon ja uusiakin on kasa mukana. Luettavaa siis riittää. Ajattelin lukea loppuun Johanna Sinisalon Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita, Kätlin Kaldmaan Islannissa ei ole perhosia sekä Zadie Smithin Swing Timen. Ehkä... Voi tosin olla, että päädyn aloittamaan jotain ihan uutta. Katsotaan!

Päivitän tähän postaukseen lukumaratonin etenemistä.

***

Klo 20.45 : luettuna yhteensä 151 sivua
Aloitin Kätlin Kaldmaan kirjalla Islannissa ei ole perhosia. Olin aloittanut kirjan jo aikaisemmin, mutta nyt se imaisi mukaansa kunnolla. Sain luettua 124 sivua.
Välipalaksi ahmaisin yhden Sinisalon novellin kirjasta Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita, 27 sivua.

Klo 23.45 : luettuna yhteensä 229 sivua
Tahti on hyytynyt ja olen käyttänyt aikaani kaikkeen muuhun kuin lukemiseen. Sinisaloa edistin taas novellin verran ja Kaldmaa on myös edennyt hieman. Pitänee alkaa nukkua ja jatkaa huomenna. 

Klo 13.45 : luettuna yhteensä 362 sivua
Nukuin pitkään ja olen tänään ehtinyt lukea vasta vähän. Sain kuitenkin luettua loppuun Kaldmaan Islannissa ei ole perhosia. Erikoinen mutta hyvä kirja.

Klo 18.45 : luettuna yhteensä 498 sivua
Päivän aikana ei tullut luettua enää kovinkaan paljon, vaan käytin mökillä aikaa muihin puuhiin. Päädyin kuitenkin aloittamaan Cheryl Strayedin kirjan Villi vaellus ja etenin siinä 136 sivun verran.

***

Yhteenveto: 
Kätlin Kaldmaa: Islannissa ei ole perhosia, 310 sivua
Johanna Sinisalo: Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita, 52 sivua
Cheryl Strayed: Villi vaellus, 136 sivua

yhteensä 498 sivua

Olen tyytyväinen, kiva saldo vuorokauden aikana. Kesäkuun lukumaratonilla luin 419 sivua ja kuuntelin puolisen tuntia äänikirjaa, joten hiukan yli mentiin nyt.

Eikä sivumäärällä ole väliä - pääasia, että lukeminen on kivaa, ja sitä se taas oli!

You Might Also Like

0 comments